Model-T©

033

studie voor een cataloguswoning
––

overal
––vloeroppervlak varierend van 75m² to 250m²
prijzen voor € 500 /m² (prijsniveau 1999)

Informatie kan worden verkregen bij de architect
––

OVERAL

Cataloguswoning

De cataloguswoning model-T© is een standaardontwerp ontwikkeld met het Hoogovens Starframe bouwsysteem. Door de vrije keuze van afwerking en het toevoegen van accessoires wordt de standaardwoning een eigen huis.

Het uitgangspunt is een woning die zich niet oriënteert en dus overal inzetbaar is.

De begane grond van model-T© is grotendeels open. De holle vloer laat de keukenopstelling vrij. De slaapverdieping is in zichzelf gekeerd. De slaapkamers kijken uit op een zwevende patio.

Binnen de hoofdvorm van model-T© is ruimte voor een serie accessoires: serre; dakterras; balkon; gastenverblijf; sauna; carport; open haard; veranda.

Bij de afwerking biedt model-T© volledige keuzevrijheid: de ononderbroken gevel van de slaaplaag kent geen details en kan naar wens met elk materiaal worden bekleed. De lijst met mogelijkheden is in principe eindeloos en wordt slechts beperkt door de fantasie van de koper.

Model-T© is ontwikkeld voor een vrije locatie in het bos. Op verschillende manieren is model-T© schakelbaar tot grotere clusters. In meer traditionele verkavelingspatronen genereert model-T© nieuwe straatbeelden.

Voor elke beurs een model-T© ! Vanaf het instapmodel T75, dat gebruikt kan worden als weekendhuis, loopt de reeks op via de 100, 125, 150 en 200 naar het topmodel T250. Het woonoppervlak van de T250 is 250 m2.

 

This post is also available in: EN

Other projects